Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hevosia myynnissä!

Posti

surfirenposti@gmail.com
Mainokset

Jaokselliset kilpailukutsut, myynti-ilmoitukset ja kaikki muu mahdollinen.

 

 1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on seitsemän plus yhdeksän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Rävdala Ridklubb
Kotisivut: http://ravdala.suntuubi.com

31.05.2018 13:54
Uusi ratsastuskoulu avataan!

Tervetuloa osallistumaan koulu- ja esteratsastuskisoihin Rävdala Ridklubbille Ruotsin saaristomaisemiin. http://ravdala.suntuubi.com/fi/Ridklubb/Avajaiskisat%202.-3.6.%21/


Tervetuloa nauttimaan ihanasta hevoskesästä,

<3 RR

Nimi: Piste
Kotisivut: http://muistoissa.suntuubi.com/?cat=68&lang=fi

04.09.2017 12:25
Ja tosiaan orin osoite ^^

Nimi: Piste
Kotisivut: http://reve.suntuubi.com/

04.09.2017 12:20
Hei !
Suuren surun ja murheen murtamana tulen ilmoittamaan, että Woodrow BAP on menehtynyt tänään. Ori päästettiin vehreämmille laitumille vanhuuden vaivojen vuoksi. Ilmoittamaan tulin, koska ori oli hevostenne Surfire's Woodstopin ja le Rêve Beauty Sparklerin isä. Muutteletko heidän tietoihin? Kiitos :)

Nimi: Nikki
Kotisivut: http://stratocaster.suntuubi.com/

02.05.2017 19:37
Hei! Valitettavasti päätän yhteistyömme, sillä Surfire vaikuttaa erittäin epäaktiiviselta.

Nimi: Nikki
Kotisivut: http://esquire.suntuubi.com/fi/KERJ/001/

04.03.2017 13:33
KERJ 26.03 2017, vip 20.03, 15 luokkaa (Aloittelija-CIC4)

Nimi: Nikki
Kotisivut: http://stratocaster.suntuubi.com/

10.12.2016 17:16
Joulukuun yhteistyökirje Stratocasterista, Indianasta |

"Joulujoulujoulujoulu..!"

Marraskuun yhteistyökirje jäi välistä, joten ajattelin, että käyn heittämässä joulupostia yhteistyöläisille, vaikka Stratocaster onkin yhä kiinni. Aika loppusuoralla taidetaan olla, ja tällä hetkellä tavoitteena on avata 20.12, kun ylläpitokin pääsee vihdoin joululomalle. Tällä hetkellä 14 hevosta on täysin ilman luonnetta, kahdella on luonne kesken ja seitsemälle odotellaan tilauksena kirjoitettuja luonteita. Yritän itse kirjoitella luonteita sekä nakittaa luonteita muille kirjoitettavaksi (heh...). Hevosia on tullut lisää, vaikka alunperin oli tarkoitus vain viimeistellä ne, jotka tallissa jo seisoskelevat. Kuusi tuontisukuista, kuusi kasvattia ja kolme muun tallin kasvattia. Hups. Kaikkien kaikkiaan meillä siis on tällä hetkellä 41 hevosta, eli hurjaa vauhtia lähestytään jo puoltasataa turpaa.

Luonteiden lisäksi linkkejä pitäisi saada jotenkin järkevästi esille, mutta kun mikään ei halua oikein miellyttää silmää. Taidan olla vähän liian vaativa. Kilpailuihin olisi pitänyt osallistua paljon aktiivisemmin, mutta se vähän unohtui remontoinnin sun muun myötä, ja tilannetta yritetään nyt korjailla osallistumalla kisoihin 3-vuotiailla ja vanhemmilla. Pikkulinnut ovat myöskin vihjailleet, että Stratocaster saattaisi suunnitella estevalmennusleiriä helmikuulle 2017, joten jos sellainen kiinnostaa tai olisi tarpeen, kannattaa pitää silmät auki, kun talli avaa taas ovensa. Samaiset siivekkäät ovat juorunneet myös pienestä aarrejahdista tallin sivuilla, josta saattaa voittaa yksittäisen estevalmennuksen. Hah, pitäisi kenties vähän opiskella kouluratsastusteoriaa ja pitää kouluvalmennuksia.

| Nikki & kaurakiiturit

Nimi: Sonja
Kotisivut: http://www.royalgear.suntuubi.com/

25.10.2016 17:46
Alyssia on oikein ihana ja sivuilla kaikki kunnossa! Onnea ja menestystä teille :3

Vastaus:

Jes hienoa! Kiitoksia, toivotaan todella kaikkea hyvää tamman kisauralle :3

Nimi: Aava VRL-14438
Kotisivut: http://jokiketo.suntuubi.com/

22.10.2016 21:25
Heissan!

Jokikedon talli järjestää avajaiskisaviikonlopun 12-13.11.2016, jossa mitellään koulu- ja esteratsastuksen parissa ihan löysällä nutturalla ja hyvällä fiiliksellä - tosin saa sinne tulla nuttura kireälläkin ;) Jokikedon etusivulta löytyy linkki kisakutsuun, laukkaa siis sinne - viimeistään 11.11.!

Vastaus:

Villien kutsut mainoksiin tästedes..

Nimi: Nikki
Kotisivut: http://stratocaster.suntuubi.com/

22.10.2016 00:04
Heissulivei!

Huomasin, että etsiskelit viisipolviselle tammalle oria. Ellet ole sille jo löytänyt sulhoa, niin mulla olisi tarjota viisipolvista fwb-oria. Tietysti jos puhtaan hollanninpuoliverisen haluat, niin se ei onnistu, mutta fwb on sallittu jalostuksessa. Solon sukutaulu on vähän puuttellinen, mutta niin taisi teidänkin neitonne sukutaulu olla? (Venlasta siis puhutaan.)

http://kentori.weebly.com/ täältä löytyisi Solon vanhat sivut, kun Stratocaster on kiinni.

Vastaus:

Laitoin sulle mailia!

Nimi: Mörkö VRL-14443
Kotisivut: http://myrtlewood.suntuubi.com/?cat=22

21.10.2016 19:01
Edanin sivut olisivat valmiit!

Vastaus:

Jes, kurkkaan ne :)
>

Yksityinen viesti

21.10.2016 18:33

Nimi: Manaaja
Kotisivut: http://ribcage.suntuubi.com/

21.10.2016 17:48
Heipsan! Tulin vain ilmoittamaan, että ehdottamasi astutukset käyvät, kiva saada ensimmäinen asiakas Ribcageen :D
Muutamaan asiaan kuitenkin kiinnitin huomiota ja ajattelin ne tuoda tässä vielä esille, siltä varalta että et itse niitä huomannut.

Valiant Cinnabarilla on neljä polvinen suku, vaikka VRL väittää jostain syystä muuta.
Itse huomasin tämän myös vasta äsken, joten en ole vielä ehtinyt korjata sitä orin sivuille.

Vastaus:

Jes, mennään sillä yhdellä yhdistelmällä nyt sitten alkuunsa ;)
>

Nimi: Nikki
Kotisivut: http://stratocaster.suntuubi.com/

19.10.2016 22:02
Lokakuun yhteistyökirje Stratocasterista, Indianasta |

Ajattelin heittää nyt vielä pikaisen yhteistyökirjeen yhteistyöläistemme postilaatikkoon viimeisenä elonmerkkinä, ennen kuin Stratocaster taas avaa porttinsa. Älkää säikähtäkö! Stratocaster ei missään nimessä ole lopettamassa tai menemässä tauolle, suljen vain sivuston (ei kai taas, Nikki!), jotta saan vähän ruodittua nyt hirveän sekavaltaa tuntuvaa sivustoa. Hevoskasvatuksessa otetaan nyt askel taaksepäin, ja hidastetaan vähän tahtia, koska hevosvauvoja on tullut siihen tahtiin, että määrä on mennyt laadun edelle, ja sitä emme tahdo. Sivuja siistitään vähän ja hevosia "järjestellään", ja kilpaileminen yritetään saada aktiivisemmaksi. Hoitajat potkittiin pellolle - vaikka eipä ollut kovin montaa potkittavaksi, etenkin kun yhtäkään hoitotarinaa ei vielä ollut tullut avaamisen jälkeen, eikä kenestäkään näkynyt elonmerkkejä. Ajattelin yrittää kaupata joitakin kasvatteja, mutta pitää katsella.

Tällä kertaa ette joudu kuuntelemaan valitusta mun IRL-elämästä, koska siihen ei kuulu oikeastaan mitään uutta :-D TET-paikka pitäisi löytää, koska kaksiviikkoinen tutustumisjakso lähestyy, ja maanantaiksi pitäisi olla tiedossa paikka, mutta sen enempää paniikkia ei tällä hetkellä löydy arkeen eikä juhlaan.

| Nikki & kaurakiiturit

Vastaus:

Kiitos kuulumisista, tuun itsekkin paiskaamaan y-työläisiä kirjeellä kunhan kerkiän! ;) Mä ainakin oisin mahdollisesti kiinnostunut kasvateista, jos niitä myyntiin on tulossa!

Nimi: Sonja
Kotisivut: http://www.royalgear.suntuubi.com/

16.10.2016 14:31
Morjens!
Mulla ois Star Limited AY:lle tarjota tällasia tammoja:
http://royalgear.suntuubi.com/fi/Tammat/Rina/
http://royalge ar.suntuubi.com/fi/Tammat/Arya/
http://royalgear.suntuubi.com/fi/Tammat/ Zara/

Jos joku näistä kelpaa, niin heittele vaan sitten sivut viekkuun, kun sellaiset saat aikaseks. Lähden huomenna lomalle etelän lämpöön, joten en hetkeen ole tavoitettavissa virtuaalihommissa :3

Vastaus:

Hehee! Loistavaa, laittelen sulle sivut hetimmiten! :)
>

Nimi: Sonja
Kotisivut: http://www.royalgear.suntuubi.com/

01.10.2016 23:35
Heissulivei!
Kiitos paljon kirjeestänne, olipas ihana lueskelle teidän kuulumisianne! Olen edelleen aivan onnessani, että palasitte elävien kirjoihin! :3 Noh, Royal Gearissa pyyhkii hyvin, mitään ihmeitä ei ole tapahtunut. Tässä syksyn mittaan on paljon erilaisia tapahtumia tulossa, niistä lisää sitten myöhemmin! Taidan myös kunnollisen y-työkirjeen tulla tekemään lähi viikkoina, joten siinä sitten enemmän meidän menosta!

Vastaus:

Hehee, et arvaakkaan kuinka paljon sun innostus meidän paluusta motivoi! :D♥ Joo, tuu ihmeessä yhteistyökirjeen kera, odotan innolla kuulumisia teiltä Royal Gearistakin!

Kaikki tekstit © Namunen, VRL-12910, ellei toisin mainita
Kuvien © merkitty kuvan yhteydessä erikseen

Virtuaalitalli  sim-game stable

©2019 Surfire Warmbloods - suntuubi.com