Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hevosia myynnissä!

Kasvatus

Surfire Warmbloodsin kaikki toiminta kiteytyy kasvatustoiminnan ympärille. Tallimme hevoskanta on edustettuna hollanninpuoliverisillä, jotka kilpailevat joko este -tai kouluratsastuksessa. Kasvattimme tunnistaa Surfire's etuliitteestä.

KWPN on rotuna erittäin monipuolinen ja tarjoaa hienon mahdollisuuden menestykseen monessa lajissa. Hollantilaisia käytetään niin valjakko -kuin kenttähevosina, sekä tietenkin este -ja kouluratsuina, kuten meillä Surfiressa. Luonteeltaan hollantilaiset puoliveriset ovat säyseitä ja miellyttämisenhaluisia, minkä ansiosta niiden parissa on antoisaa työskennellä.

Surfiren kasvatustyö on ylöspäin suuntautuvaa ja päämäärätietoista ja jokaisen varsan syntymä on pitkän harkinnan tulos. Jokainen jalostuksessa käyttämämme hevonen kilpailee/tulee kilpailemaan vähintään 50 sijoituksen verran ja eläkeiän saavutettuaan tulee käymään lajinsa laatuarvosteluissa.

Kaikki hevosemme ovat tarjolla jalostukseen, joten jos etsit puoliveritammallesi oria, otathan meihin yhteyttä vieraskirjassa, tai mailitse (surfirenposti@gmail.com), niin etsitään yhdessä toivomuksiasi vastaava ori Surfiren orivalikoimasta! Myös tilausvarsat ovat mahdollisia, ja voit vapaasti ehdotella haluamiasi yhdistelmiä.

Kasvattejamme on myös myynnissä sillointällöin. Ainoa edellytyksemme myynnille on aktiivinen, kilpaileva koti, jossa hevonen pääsee käyttämään kapasiteettiaan kilpakentillä, sekä jalostuksessa ja mahdollisuuksien mukaan myös laatuarvosteluissa. Ostaessasi meiltä hevosen, sitoudut ilmoittamaan osoitemuutoksista ja pyytämään luvan eteenpäinmyynnille.

 

© Van Uytert (permission)

 

 

 

 

Kaikki tekstit © Namunen, VRL-12910, ellei toisin mainita
Kuvien © merkitty kuvan yhteydessä erikseen

Virtuaalitalli  sim-game stable

©2019 Surfire Warmbloods - suntuubi.com